Lolland/Falster Bilpleje

Resultater - Ingen tomme løfter

Lolland/Falster Bilpleje 

Resultater - ingen tomme løfter


Lolland/Falster Bilpleje Tilbyder

Klargøring af bil

Trænger din bil til den helt store tur? Ligemeget om bilen skal sælges, eller den bare skal stå godt, så sørger vi for at give den den helt store tur. Vi tilbyder indvendig samt udvendig klargøring af alle biler.

Services

Vi tilbyder en lang række af serviceydelser, der alle er med til at forøge din køreglæde, forlænge bilens levetid og gøre den lettere at sælge. Det kunne f.eks. være sæderens, fjernelse af dyrehår eller desinfektion.

 


Professionelle bilplejeprodukter

 
Vi Vælger omhyggeligt de bedste produkter til pleje og klargøring af din bil, så er du også sikker på, at du får et resultat i bedste kvalitet. Når du lader os klargøre din bil, slipper du for at gå i gang med støvsuger og pudseklud selv, og i stedet skal du bare bruge din tid på noget andet, mens vi sørger for at din bil er i de rigtige hænder!
 Klargøringen med de rigtige produkter betyder også en længere levetid for din bil. Tilvælger du for eksempel en lakforsegling/coating, får din en mere dybde, og forseglingen/coatingen beskytter lakken mod rustangreb, vaskeridser, mm.

 

Vi kan tilbyde alle klargørings opgaver til automobiler m.m. Vi bruger naturligvis kvalitets produkter og er løbene opdateret med de nyeste produkter og teknikker. Dette gør at vi blandt andet, altid kan levere markedets bedste tilbud, services og rabat ordninger til private og erhverv.


Lolland/Falster Bilpleje
Lillegade
4871 Horbelev
Danmark
CVR: 40047107
+4593924550
LFBilpleje@gmail.coma

Få en gratis webshop - NemmeHjemmesider.dk